Recept
« Terug naar recepten
Broodtorentjes met kaas, ham, pesto en tomaat
PT10M
Broodtorentjes met kaas, ham, pesto en tomaat
Een heerlijk broodtorentjes met kaas, ham, pesto en tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodtorentjes met kaas, ham, pesto en tomaat te bereiden
1. Beleg 4 sneetjes brood met plakjes mozzarella en parmaham.
2. Leg op elk een tweede sneetje brood, besmeer het met pesto en beleg met plakjes tomaat. Dek af met een derde sneetje brood.
3. Snij de sandwiches met een scherp mes 2x diagonaal doormidden, zodat er 4 driehoekjes ontstaan.
4. Leg telkens 2 driehoekjes op elkaar en zet ze vast met een prikker. Serveer de torentjes meteen, eventueel met nog een rucolaslaatje bij.
2. Leg op elk een tweede sneetje brood, besmeer het met pesto en beleg met plakjes tomaat. Dek af met een derde sneetje brood.
3. Snij de sandwiches met een scherp mes 2x diagonaal doormidden, zodat er 4 driehoekjes ontstaan.
4. Leg telkens 2 driehoekjes op elkaar en zet ze vast met een prikker. Serveer de torentjes meteen, eventueel met nog een rucolaslaatje bij.