Recept
« Terug naar recepten
Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto
PT10M
Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto
Ik had salami en ham over van de pizzarol die ik gemaakt had, dus dat moet op. Het is een lekkere vullende tosti geworden. Ik heb de tosti in de air-fryer gebakken wat verrassend goed is gelukt.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto te bereiden
- Besmeer 2 boterhammen met de groene pesto.
- Leg hierop de ham, kaas en salami.
- Snijd de mozzarella en tomaat in plakken en leg deze er dakpans om en om op de salami.
- Evt. met wat peper bestrooien, maar als je het wat pittiger wilt hebben.
- Besmeer desnoods ook de 2 andere boterhammen leg deze met de pesto naar beneden op de tomaat/mozzarella.
- Verwarm de oven of air-fryer op 200ºC en bak dan de tosti af, wel een keer draaien en evt. een beetje platter drukken maar ook dat is weer naar eigen smaak.
Anna Koudys zegt: