Recept
« Terug naar recepten
Browniekoekjes met pindacreme
PT20M
Browniekoekjes met pindacreme
Een heerlijk browniekoekjes met pindacreme recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Donna Hay - I. Oberink 031211
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Browniekoekjes met pindacreme te bereiden
Oven voorverwarmen op 180°C.
Smelt 200 g chocola en de boter.
Hak de rest van de chocola fijn.
Mix de eieren, suiker en vanille suiker tot een lichte schuimige massa.
Schep het meel er door en voeg de gesmolten chocola en de gehakte chocola toe, laat het mengsel 10 minuten rusten.
Maak hoopjes op de bakplaat met een eetlepel en bak het circa 8 á 10 minuten tot ze iets gerezen zijn en breukjes op het oppervlak zijn ontstaan.
Laat ze helemaal afkoelen.
Pinda creme:
Slagroom stijf slaan.
Pindakaas, boter, poedersuiker en vanille circa 5 minuten luchtig kloppen.
Slagroom toevoegen en nog circa 2 minuten kloppen.
Smeer op de onderkant van de helft van de koekjes de pinda creme en druk de andere helft van de koekjes erop.
Smelt 200 g chocola en de boter.
Hak de rest van de chocola fijn.
Mix de eieren, suiker en vanille suiker tot een lichte schuimige massa.
Schep het meel er door en voeg de gesmolten chocola en de gehakte chocola toe, laat het mengsel 10 minuten rusten.
Maak hoopjes op de bakplaat met een eetlepel en bak het circa 8 á 10 minuten tot ze iets gerezen zijn en breukjes op het oppervlak zijn ontstaan.
Laat ze helemaal afkoelen.
Pinda creme:
Slagroom stijf slaan.
Pindakaas, boter, poedersuiker en vanille circa 5 minuten luchtig kloppen.
Slagroom toevoegen en nog circa 2 minuten kloppen.
Smeer op de onderkant van de helft van de koekjes de pinda creme en druk de andere helft van de koekjes erop.