Bestrooi de taart met wat poedersuiker en geef er slagroom bij.
Wij hebben de taart lauw gegeten, maar volgens de maker is de taart ook na een paar dagen nog lekker. De taart is
ook heel lekker met appelschijfjes.
Recept
« Terug naar recepten
Supersnelle heerlijke pruimentaart
PT45M
Supersnelle heerlijke pruimentaart
De taart kan ook met appel worden gebakken.
In het deeg is kwark gebruikt.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Supersnelle heerlijke pruimentaart te bereiden
- Oven voorverwarmen op 200 graden.
- Springvorm met boter invetten en met wat bloem of paneermeel bestrooien.Of appels schillen, klokhuis
verwijderen en in vieren snijden. - Ingrediënten voor het deeg in een kom door elkaar mixen.
- Deeg in de vorm doen.
- Halve pruimen of appels over het deeg verdelen.
- Plm. 45 - 50 minuten bakken net onder het midden in de oven tot de taart mooi goudbruin is.