KookJij

Bruschetta met warme geitenkaas en abrikoos

Een heerlijk bruschetta met warme geitenkaas en abrikoos recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Flair
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met warme geitenkaas en abrikoos te bereiden

Meng de noten met de honing. Bestrijk het stokbrood met boter en beleg met geitenkaas. Schep er telkens een eetlepel van het notenmengsel op. Verdeel de abrikozenpartjes hierover. Zet 8 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

san

san zegt:
heel leuk, lekker recept met een beetje rucola, ja smullen