Recept
« Terug naar recepten
Cajunkip met sambalpeultjes
PT60M
Cajunkip met sambalpeultjes
Een heerlijk cajunkip met sambalpeultjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
600 kCal energie
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Marleen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cajunkip met sambalpeultjes te bereiden
Meng 1dl magere yoghurt en de cajunkruiden met 2 geperste teentjes knoflook.
Smeer hiermee de kippenpoten in, en laat ze een uur in de koeling staan.
Verwarm de oven voor op 180 gr.
leg de kip op een met bakpapier bedekte bakplaat en rooster ze in 45 min in de oven.
maak 400gr peultjes schoon en roerbak ze samen met 2 gesnipperde sjalotjes in de olie.
roer er de laatste minuut de sambal door.
serveer samen met de cajunkip.
lekker met ovenfrites of aardappelpuree
Smeer hiermee de kippenpoten in, en laat ze een uur in de koeling staan.
Verwarm de oven voor op 180 gr.
leg de kip op een met bakpapier bedekte bakplaat en rooster ze in 45 min in de oven.
maak 400gr peultjes schoon en roerbak ze samen met 2 gesnipperde sjalotjes in de olie.
roer er de laatste minuut de sambal door.
serveer samen met de cajunkip.
lekker met ovenfrites of aardappelpuree