Recept
« Terug naar recepten
Caledonian Cream
PT15M
Caledonian Cream
Een heerlijk caledonian cream recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ton Nieuwpoort
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Een Engels kookboek, uitgegeven door gezamenlijke Engelse melkfabrieken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Caledonian Cream te bereiden
Meng de marmelade, de suiker, de Drambuie en het citroensap door elkaar.
Klop de slagroom stijf. (Eventueel kan dit beide vooraf gebeuren.)
Spatel alles door elkaar, vul de dessertcoupes of –schaaltjes met het mengsel en dien deze onmiddellijk daarna op.
Klop de slagroom stijf. (Eventueel kan dit beide vooraf gebeuren.)
Spatel alles door elkaar, vul de dessertcoupes of –schaaltjes met het mengsel en dien deze onmiddellijk daarna op.
Ben zegt: