Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Camping: dagschotel puur natuur
PT20M
Camping: dagschotel puur natuur
Een heerlijk camping: dagschotel puur natuur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Camping: dagschotel puur natuur te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water.
Varkenshaasje in blokjes snijden en kruiden even opbakken in boter.
Venkel in reepjes snijden.
Paprika in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Groenten even opbakken in boter deze goed kruiden.
Voeg de aardappelen en vlees toe.
Laat even goed doorbakken en serveer zeer warm.
Werk af met de kaas en een stukje groen van de venkel.
Zeker niet vergeten het heerlijk glaasje rosé.
Varkenshaasje in blokjes snijden en kruiden even opbakken in boter.
Venkel in reepjes snijden.
Paprika in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Groenten even opbakken in boter deze goed kruiden.
Voeg de aardappelen en vlees toe.
Laat even goed doorbakken en serveer zeer warm.
Werk af met de kaas en een stukje groen van de venkel.
Zeker niet vergeten het heerlijk glaasje rosé.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt: