Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni met spinazie
PT45M
Cannelloni met spinazie
Een heerlijk cannelloni met spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni met spinazie te bereiden
Kook de canneloni ca.3 min.on kokend water met wat zout.Zorg dat de buisjes nog stevig zijn.Spoel de cannelloni met warm water af en laat ze uitlekken op een vochtige theedoek.Verwarm de boter in een pan en bak de spinazie en de ham roerend 2 min.Neem de pan van het vuur en roer de mozzarella door het mengsel.Vul de cannelloni met het spinaziemengsel.Leg de cannelloni in een ingevette ovenschaal en giet de bechamelsaus erover.Breng het geheel op smaak met peper,zout en nootmuskaat.Strooi de parmezaanse kaas erover en bak de cannelloni ca.15 min.in een voorverwarmde oven (220C) tot de inhoud gloeidheet.Serveer het direct.
Lekker met verse gekookte groenten bij zoals worteltjes met courgettes of een gemengde salade met geroosterd brood.
Lekker met verse gekookte groenten bij zoals worteltjes met courgettes of een gemengde salade met geroosterd brood.
pietjePuc` zegt: