Recept
« Terug naar recepten
Carajillio (spaanse koffie)
PT10M
Carajillio (spaanse koffie)
Een heerlijk carajillio (spaanse koffie) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Tip Culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carajillio (spaanse koffie) te bereiden
Klop de slagroom lobbig met poedersuiker. Roer in hittebestendige glazen 1-2 el bruine suiker met een borrelglas Spaanse brandy tot de suiker is opgelost. Schenk de glazen tot 1 cm onder de rand vol met hete sterke koffie. Schenk de slagroom voorzichtig op de koffie.
nikkiej zegt: