Recept
« Terug naar recepten
Carbonades met Sinaasappelsaus
PT45M
Carbonades met Sinaasappelsaus
Een heerlijk carbonades met sinaasappelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carbonades met Sinaasappelsaus te bereiden
1).Fruit de ui en knoflook aan in de olie, totdat de ui zacht is geworden.
2).Voeg daaraan dan toe de zeste, het sap en de ahornstroop en roer dat goed door. Zet vuur uit.
3).Giet deze marinade over de carbonades en laat die er een paar uur in trekken in de koeling.
4).Giet de carbonades af (en houd de marinade even apart) en bak deze of grill ze gaar en houd ze dan warm onder alu folie.
5).Kook de marinade ietsje in en verdik met een maïzena papje.
2).Voeg daaraan dan toe de zeste, het sap en de ahornstroop en roer dat goed door. Zet vuur uit.
3).Giet deze marinade over de carbonades en laat die er een paar uur in trekken in de koeling.
4).Giet de carbonades af (en houd de marinade even apart) en bak deze of grill ze gaar en houd ze dan warm onder alu folie.
5).Kook de marinade ietsje in en verdik met een maïzena papje.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Serveer de carbonades met de saus.
chris zegt:
Ik sla het recept op onder karbonade Jan. (c is niet meer)