Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van rookvlees met champignons
PT15M
Carpaccio van rookvlees met champignons
Een heerlijk carpaccio van rookvlees met champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.vlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van rookvlees met champignons te bereiden
1. Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in smalle ringen.
2. Maak de champignons schoon (niet met water, maar bijvoorbeeld met keukenpapier) en snijd ze in zeer dunne plakjes.
3. Leg de sla op een grote platte schaal. Besprenkel de sla met wat olijfolie, strooi er wat peper over en knijp de citroen erboven uit.
4. Leg het rookvlees op de sla. Vervolgens de plakjes champignons en de uiringetjes. Besprenkel het geheel met wat olijfolie. Strooi er wat peper, kaas en eventueel wat kappertjes over.
Lekker met warme toast en boter.
2. Maak de champignons schoon (niet met water, maar bijvoorbeeld met keukenpapier) en snijd ze in zeer dunne plakjes.
3. Leg de sla op een grote platte schaal. Besprenkel de sla met wat olijfolie, strooi er wat peper over en knijp de citroen erboven uit.
4. Leg het rookvlees op de sla. Vervolgens de plakjes champignons en de uiringetjes. Besprenkel het geheel met wat olijfolie. Strooi er wat peper, kaas en eventueel wat kappertjes over.
Lekker met warme toast en boter.
Rineke zegt: