Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van runds
PT10M
Carpaccio van runds
Een heerlijk carpaccio van runds recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van runds te bereiden
Carpaccio over de borden verdelen.
Kerstomaatjes in 4 verdelen.
Alle groenten zeer dun in jullienne snijden,vervolgens naar keuze op het midden van het vlees leggen.
Afwerken met parmezaanse schilfers,noten en balsamico dressing.
Een crissini kan er ook nog bij.
Kerstomaatjes in 4 verdelen.
Alle groenten zeer dun in jullienne snijden,vervolgens naar keuze op het midden van het vlees leggen.
Afwerken met parmezaanse schilfers,noten en balsamico dressing.
Een crissini kan er ook nog bij.
derbyke zegt: