KookJij

Carpaccio van runds

Een heerlijk carpaccio van runds recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van runds te bereiden

Carpaccio over de borden verdelen.
Kerstomaatjes in 4 verdelen.
Alle groenten zeer dun in jullienne snijden,vervolgens naar keuze op het midden van het vlees leggen.
Afwerken met parmezaanse schilfers,noten en balsamico dressing.
Een crissini kan er ook nog bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
hallo Willemien,dat klopt een rode ui.Groetjes Derbyke en Hilde;)
Willemien uit Canada

Willemien uit Canada zegt:
Hoi Hilde, Wat is ajuinpijpje of gewone ajuin je schrijft hier over 2 soorten ajuin maar ik weet niet wat dat is of waar ik het mee kan vergelijken. Groetjes Willemien