Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool apart
PT20M
Bloemkool apart
Bloemkool apart
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool apart te bereiden
Kook de bloemkool in zijn geheel beetgaar in ruim gezouten water. Voor de saus ,boter laten smelten bloem toevoegen en goed blijven roeren ...eenmaal de boter op genomen is door de bloem regelmatig melk toevoegen , blijven roeren tot men een melksausje heeft ,kruiden en tomaten puree toevoegen.Stoof zeer kort de ajuin , kerstomaatjes , rucola en komkommer aan in een beetje boter.
Bloemkool op bord saus erop en garneer af met de gestoofde ajuin , kerstomaatjes en komkommer.Zeer warm serveren.
Bloemkool op bord saus erop en garneer af met de gestoofde ajuin , kerstomaatjes en komkommer.Zeer warm serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
:);):p
derbyke zegt:
enilorac zegt:
derbyke zegt: