Recept
« Terug naar recepten
Ceviche van goudbrasem met Tropicana Pineapple
PT20M
Ceviche van goudbrasem met Tropicana Pineapple
Een heerlijk ceviche van goudbrasem met tropicana pineapple recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Valerie Bruyninckx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
weekend.knack.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ceviche van goudbrasem met Tropicana Pineapple te bereiden
Snijd het vlees van de goudbrasem in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
Pel de tomaat door ze enkele seconden onder te dompelen in kokend water en nadien in ijskoud water. Verwijder de pitjes van de tomaat. Snijd het vruchtvlees van de tomaat in blokjes (5 mm).
Hak de koriander in grove stukken. Rasp de schil van een halve limoen en pers het sap van een halve limoen. Snijd de rode ui in heel fijne schijfjes.
Marineer alle ingrediënten ongeveer 2 uur (of tot een halve dag) in Tropicana Pineapple & Lime.
Schik de ceviche op een bordje en leg er een aantal ringen van de rode ui op, of bekleed glazen met de uiringen en lepel de ceviche in de glazen. Dien gekoeld op.
Pel de tomaat door ze enkele seconden onder te dompelen in kokend water en nadien in ijskoud water. Verwijder de pitjes van de tomaat. Snijd het vruchtvlees van de tomaat in blokjes (5 mm).
Hak de koriander in grove stukken. Rasp de schil van een halve limoen en pers het sap van een halve limoen. Snijd de rode ui in heel fijne schijfjes.
Marineer alle ingrediënten ongeveer 2 uur (of tot een halve dag) in Tropicana Pineapple & Lime.
Schik de ceviche op een bordje en leg er een aantal ringen van de rode ui op, of bekleed glazen met de uiringen en lepel de ceviche in de glazen. Dien gekoeld op.