Recept
« Terug naar recepten
Indiase spinaziesoep (palak paneer) op mijn manier
PT40M
Indiase spinaziesoep (palak paneer) op mijn manier
Ik ben gek op soepen en soepjes. Probeer van alles. Met de spinazie en paprika uit m´n groentepakket werd dit het.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indiase spinaziesoep (palak paneer) op mijn manier te bereiden
- Was de spinazie, laat goed uitlekken en laat dit samen met de knoflook, ui, paprika en de kruiden in de bouillon aan de kook brengen
- laat dit ongeveer 20 minuten zachtjes koken
- rooster intussen de pijnboompitjes en leg ze apart
- laat de soep ietsjes afkoelen
- snijd de feta in blokjes
- pureer de soep
- verwarm de olie in een koekenpannetje en strooi er wat knoflookpoeder in
- bak de fetablokjes om en om ( ze smelten gauw, maar dat is geen probleem, je schept ze straks gewoon voorzichtig op de soep)
- doe de soep in een bord of kom en
- doe de gebakken blokjes kaas en de pijnboompitjes erop
- Eet smakelijk!!!!
Mijn kookverhaal (Gea Bruining)
Een verrukkelijk voorgerecht! Ik had nog een stukje geroosterde kip liggen en dat heb ik er ook nog maar in gedaan.
gea zegt: