Een volgende keer neem ik gerookte kipreepjes. Minder werk en fijner in
het gerecht.
Voor 4 volwassenen en 2
kinderen nam ik wat meer
spinazie, avocado en tomaatjes.
Recept
« Terug naar recepten
Snelle Pasta met Avocado- Spinaziesaus van mijn schoonzoon......
PT25M
Snelle Pasta met Avocado- Spinaziesaus van mijn schoonzoon......
Dit gerecht maakte mijn schoonzoon thuis en onze kleinkinderen hadden er
ontzettend van gesmuld. Reden te meer om het zelf ook eens te maken en
ze te zien genieten aan tafel van een gezond gerecht. En inderdaad echt
de moeite waard en komt zeker vaker op tafel.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle Pasta met Avocado- Spinaziesaus van mijn schoonzoon...... te bereiden
- Snij de cherrytomaatjes in vieren en de gerookte kip in stukjes. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Kook de spaghetti gaar in het kippenbouillonblokje volgens de beschrijving op de verpakking.
- Doe de knoflook met de spinazie en de ontpitte en geschilde avocado's in de keukenmachine.
- Zet de machine aan en voeg tijdens het draaien steeds wat olie toe, totdat een gladde romige saus ontstaat.
- Proef en voeg zo nodig wat peper en zout toe. ( pecorino en gerookte kip heeft al veel zout en smaak)
- Doe de saus in een grote pan samen met de kipstukjes en tomaatjes en verwarm helemaal goed door.
- Verdeel de pasta over 4 borden, leg er de saus naast en werk het gerecht af met pijnboompitjes, pecorino en wat blaadjes basilicum en het genieten kan beginnen.