KookJij

Vegetarische 15 minuten pasta

Het werd weer eens tijd om dit gerecht weer op het menu te zetten. Snel klaar en een explosie van smaken. Liever niet vegetarisch? Bak dan 75 gram spekreepjes uit en voeg die toe.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Heel oud gerecht, waar ik de bron niet meer van weet.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vegetarische 15 minuten pasta te bereiden

  1. 1.Voor deze heerlijke vegetarische pasta hoef je weinig extra's te doen. Heel geschikt als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan.
  2. Begin met het koken van de pasta in water , waaraan een bouillonblokje is toegevoegd en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Verhit 1 el olijfolie in een grote pan en smoor de ui en de knoflook even glazig.
  4. Laat de spinazie slinken in een andere pan en zet even opzij.
  5. Giet de pasta af in een zeef en voeg de pasta toe aan het ui knoflook mengsel samen met alle andere ingrediënten en de spinazie, behalve de geraspte Grana Padano en de geroosterde pijnboompitjes.
  6. Verhit alles door en door en breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe kommen en top het gerecht af met de geraspte Grana Padano of Pecorino en de pijnboompitjes.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Liever niet vegetarisch? Laat de feta weg en bak 75 gerookte spekblokjes uit.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst