Recept
« Terug naar recepten
Champagne met hartjes
PT255M
Champagne met hartjes
Een heerlijk champagne met hartjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
255 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champagne met hartjes te bereiden
Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen .
Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.
Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.
froukje zegt: