Recept
« Terug naar recepten
Champignon-peultjesroerbakschotel
PT20M
Champignon-peultjesroerbakschotel
Een heerlijk champignon-peultjesroerbakschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon-peultjesroerbakschotel te bereiden
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Ui pellen en in stukjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Peultjes 2 minuten koken, afgieten en met koud water afspoelen.
In wok olie verhitten.
Ui met sambal 1 minuut roerbakken.
Roerbakblokjes toevoegen en 2 minuten roerbakken.
Champignons en peultjes toevoegen en 4 minuten roerbakken.
Ketjap erdoor roeren.
Wokschotel met zout en peper op smaak brengen.
Met mie serveren.
Ui pellen en in stukjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Peultjes 2 minuten koken, afgieten en met koud water afspoelen.
In wok olie verhitten.
Ui met sambal 1 minuut roerbakken.
Roerbakblokjes toevoegen en 2 minuten roerbakken.
Champignons en peultjes toevoegen en 4 minuten roerbakken.
Ketjap erdoor roeren.
Wokschotel met zout en peper op smaak brengen.
Met mie serveren.
mietsmulder zegt: