Recept
« Terug naar recepten
Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi
PT10M
Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi
Een heerlijk cherry tomaat met serranoham, boursin en pompoenpi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 stuks personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi te bereiden
Een koekenpan met dikke bodem heet laten worden en de pompoenpitten hierin roosteren. Als de pompoenpitten geur gaan afgeven, uit de pan nemen en op een bordje laten afkoelen. Tomaatjes wassen en van het bovenste kapje ontdoen. Plakje seranoham om het tomaatje wikkelen en met prikker vastzetten. Met een theelepeltje Boursin verdelen over de tomaatjes en garneren met pompoenpitten.