KookJij

Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi

Een heerlijk cherry tomaat met serranoham, boursin en pompoenpi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 stuks personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi te bereiden

Een koekenpan met dikke bodem heet laten worden en de pompoenpitten hierin roosteren. Als de pompoenpitten geur gaan afgeven, uit de pan nemen en op een bordje laten afkoelen. Tomaatjes wassen en van het bovenste kapje ontdoen. Plakje seranoham om het tomaatje wikkelen en met prikker vastzetten. Met een theelepeltje Boursin verdelen over de tomaatjes en garneren met pompoenpitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst