Serveer in puntjes ( koud of warm) als borrelhapje of in vieren als
lunchgerecht.
Recept
« Terug naar recepten
Tomatentaart met Boursin en parmezaanse kaas
PT50M
Tomatentaart met Boursin en parmezaanse kaas
Deze taart was één van de gerechten op een verjaardagsbuffet. Ook heerlijk als lunchgerecht voor 4 personen of in kleine hapklare stukjes als borrelhapje voor meerder personen. zowel warm als koud geserveerd erg lekker.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Boursin
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatentaart met Boursin en parmezaanse kaas te bereiden
- Verwarm de oven op 180°C.
- Maak het blik deeg open, rol uit en leg tegen elkaar zodat er een grote plak ontstaat.
- Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm (ca. 28 cm) met het deeg.
- Bestrijk de bodem met de Boursin Cuisine en strooi de geraspte Parmezaan erover.
- Snijd de tomaten in plakken en leg op de kaas.
- Snijd de mozzarella in plakken en leg erop.
- Strooi hierover de oregano en versgemalen peper en besprenkel met de olijfolie.
- Bak de taart in ca. 30 minuten in het midden van de oven goudbruin.
- Bak de taart indien nodig nog 5 minuten op 200 °C voor een goudbruine korst.