Recept
« Terug naar recepten
Chili con carne
PT30M
Chili con carne
Een heerlijk chili con carne recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jacqueline krommenhoek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili con carne te bereiden
Verhit de olie in een pan en fruit de grofgesneden ui, doe het gehakt erbij en bak het rul.
Kruid het mengsel met de peper, sambal, de fijngesneden knoflook en chilipoeder.
Doe de gesneden prei, paprika, en champignons erbij en laat dit ± 15 minuten garen.
Spoel de bonen en maïskorrels onder de koude kraan af en laat ze uitlekken.
Bereid de mix volgens de aanwijzing op de verpakking en doe dit bij het gerecht.
Na ± 5 minuten kunnen de bonen erbij, alles goed doorroeren, nog 5 minuutjes laten staan en dan is uw chili klaar.
Kruid het mengsel met de peper, sambal, de fijngesneden knoflook en chilipoeder.
Doe de gesneden prei, paprika, en champignons erbij en laat dit ± 15 minuten garen.
Spoel de bonen en maïskorrels onder de koude kraan af en laat ze uitlekken.
Bereid de mix volgens de aanwijzing op de verpakking en doe dit bij het gerecht.
Na ± 5 minuten kunnen de bonen erbij, alles goed doorroeren, nog 5 minuutjes laten staan en dan is uw chili klaar.