KookJij

Chili Con Carne

Een heerlijk chili con carne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chili Con Carne te bereiden

Olijfolie in de pan doen, hierna de uien en de knoflook toevoegen. Goed blijven roeren tot het bijna goud geel is. Voeg de gehakt toe en druk het gehakt fijn met een vork. Blijven roeren, voeg vervolgens naar smaak, zout en peper toe. Voeg hierna het blik bruine bonen en het blik Kidney bonen toe. Laat alles, al roerende, goed koken en voeg de Chili Con Carne mix toe met water. Laat vervolgens alles goed door koken. Zet het hierna op een klein pitje en laat het borrelen, onder af en toe roeren, tot alles goed is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

pilar

pilar zegt:
lekker
Rita Licher

Rita Licher zegt:
Wat bedoel je met look en welk soort gehakt doe je erbij? Ik begrijp niet wat je met america bedoeld.Groetjes Rita.
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Hmmm... klinkt lekker!
cindy

cindy zegt:
mijn tante kookte er altijd witte macaroni bij.dat is ook heel lekker.:p
panda

panda zegt:
Dit recept is erg lekker, het is voor 4 personen en ik ben alleen. Zelf kan ik er 3 dagen van eten, na de 1e dag smaakt het nog lekkerder