Recept
« Terug naar recepten
Chili Con Carne
PT50M
Chili Con Carne
Een heerlijk chili con carne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henny Hoornenborg
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili Con Carne te bereiden
Olijfolie in de pan doen, hierna de uien en de knoflook toevoegen. Goed blijven roeren tot het bijna goud geel is. Voeg de gehakt toe en druk het gehakt fijn met een vork. Blijven roeren, voeg vervolgens naar smaak, zout en peper toe. Voeg hierna het blik bruine bonen en het blik Kidney bonen toe. Laat alles, al roerende, goed koken en voeg de Chili Con Carne mix toe met water. Laat vervolgens alles goed door koken. Zet het hierna op een klein pitje en laat het borrelen, onder af en toe roeren, tot alles goed is.
pilar zegt: