Recept
« Terug naar recepten
Chili con carne
PT20M
Chili con carne
Een heerlijk chili con carne recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jake Vos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Chili
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Oud-collega Ton uit Zwijndrecht (NL)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili con carne te bereiden
Eerst het gehakt verkruimelen met een vork en bruin laten worden in een weinig olijfolie. Vervolgens de champignons en de in blokjes gesneden paprika en ui toevoegen. Daarna ongeveer 10 minuten laten sudderen/indampen. Vervolgens de knoflook, tomaat, macédoine de légumes, chili en paprikapoeder toevoegen. Zorg wel dat het niet al te spicy wordt. Op het laatst de bonen, tomatenpuree en de mais er door heen mengen en opwarmen. Naar smaak zout toevoegen en naar behoefte de pepers erbij. Serveer hierbij een frisse salade. Eet smakelijk !