Dit is een vegetarische variant v.d. Chili con carne.
Serveer er acar (atjar) bij of tzatziki, tortillachips of gewoon kroepoek.
Recept
« Terug naar recepten
Chili SIN carne
PT20M
Chili SIN carne
Een heerlijk chili sin carne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
een oude radio-gids met een recepten rubriekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili SIN carne te bereiden
Kook de rijst zoals op de verpakking staat.
Verhit olie in de pan en bak de uien glazig.
Erbij doen: de paprika en knoflook en bak enkele minuten mee.
Doe de maïs, bonen, tomaatblokjes en chilikruiden erbij en breng op smaak met p+z.
Laat enkele min op laag vuur doorsudderen en serveer met de rijst.
Verhit olie in de pan en bak de uien glazig.
Erbij doen: de paprika en knoflook en bak enkele minuten mee.
Doe de maïs, bonen, tomaatblokjes en chilikruiden erbij en breng op smaak met p+z.
Laat enkele min op laag vuur doorsudderen en serveer met de rijst.