KookJij

Chinese kool met gember en varkensvlees

Een heerlijk chinese kool met gember en varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: ? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: zelf probeersel en goedgekeurd door familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chinese kool met gember en varkensvlees te bereiden

Snijd het vlees in dunne reepjes en doe het in een kom
Roer de suiker,rijstwijn,kecap en gemberpoeder door elkaar en laat het vlees minstens 30 min. marineren.

Maak de chin.kool schoon en snijd het in -niet al te grove- repen
Verhit de olie in de wok en bak het vlees op hoog vuur snel bruin.
Schep het vlees eruit en bak de kool kort in het achtergebleven bakvet.
Voeg het vlees er weer bij en laat het omscheppend nog 3 min bakken
Voeg naar smaak zout en peper toe. Opdienen met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leida

leida zegt:
hallo
nou ik ga deze recept uit proberen want bij mij mag er ook wel iets af
mischien ook wel goed voor de suiker ziekte denk ik zo maar alvast bedankt leida