Vooral lekkere marinade voor vis en schaaldieren, maar ook voor pittig varkensvlees..
Smaakt ook prima als saus bij rijst en aardappelen.
Recept
« Terug naar recepten
Chinese marinade met rijstwijn of sherry
PT5M
Chinese marinade met rijstwijn of sherry
Een heerlijk chinese marinade met rijstwijn of sherry recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Marinades
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese marinade met rijstwijn of sherry te bereiden
1. Roer de rijstwijn/sherry + sojasaus + kruiden goed door elkaar.
2. Voeg dan de olie druppelsgewijs aan toe en luchtig roeren.
2. Voeg dan de olie druppelsgewijs aan toe en luchtig roeren.