Recept
« Terug naar recepten
Chinese noedelsoep met kip
PT20M
Chinese noedelsoep met kip
Een heerlijk chinese noedelsoep met kip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese noedelsoep met kip te bereiden
Kook de woknoedels volgens de verpakking gaar.Kook de eieren in 8 min.hard.Pel de eieren en snijd ze in vieren.Was de paksoi en snijd deze in reepjes.Snijd de kipfilets in reepjes.Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet ca.4 min.Voeg aan de kip 1 liter water,het bouillonblokje,bamimix en de ketjap toe.Breng de soep al roerend aan de kook,zet het vuur laag en voeg de paksoireepjes toe en laat de soep nog 5 min.zachtjes koken.Was de bosuitjes en snijd ze in schuine stukjes.Voeg de noedels en de bosuitjes toe aan de soep.Schep de soep in 4 grote soepkommen en verdeel de partjes ei en de gebakken uitjes over de soep.
lol zegt: