KookJij

Chocolade kardemom-potjes

Een heerlijk chocolade kardemom-potjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: BBC GoodFood
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocolade kardemom-potjes te bereiden

1. Schaaf krullen van de witte chocolade. Verdeel als je voldoende hebt deze over 4 ramekins en zet opzij (houd nog wat achter voor garnering). Hak de rest van de chocolade.
2. Smelt de pure chocolade au bain marie of in de magnetron (1,5-2 min). Laat licht afkoelen.
3. Klop de eiwitten stijf, klop de suiker en kardemom erdoor.
4. Vouw de gesmolten chocolade erdoorheen. En vervolgens de gehakte witte chocolade.
5. Verdeel over de 4 ramekinschaaltjes. Strooi de laatste witte chocoladekrullen erover en zet min. 1 uur in de koelkast tot gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst