KookJij

Chocoladebananen op een stokje als versnapering

Een heerlijk chocoladebananen op een stokje als versnapering recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: culy 230812 - L. van Leth 240812
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladebananen op een stokje als versnapering te bereiden

Pel de bananen en snijd ze eventueel een beetje bij.
Steek de stokjes erin en leg ze op een met bakpapier beklede plaat of schaal.
Een siliconen bakmatje kan ook.
Dek ze af met vershoudfolie en zet in de vriezer.
Haal de bananen eruit als ze hard geworden zijn, (duurt meestal een halfuurtje of minder).
Smelt de chocolade tot een zacht geheel en roer goed door.
Dip de bananen in de warme chocolade en laat het teveel aan chocolade eraf druipen.
Rol ze in de gehakte pindanoten en leg terug op het bakpapier.
Koel in de koelkast, tenminste een paar uur.
En dan, genieten maar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brinkie1970

brinkie1970 zegt:
Beste Kyara,
Ik heb helaas geen foto of filmpje van de chocolade bananen op een stokje.

Groet,
Sascha
kyara

kyara zegt:
hey kun je eens een filmpje of een foto van die chocolade bananen op een stokje als versnapering maken