Recept
« Terug naar recepten
Chocoladebananen op een stokje als versnapering
PT30M
Chocoladebananen op een stokje als versnapering
Een heerlijk chocoladebananen op een stokje als versnapering recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
culy 230812 - L. van Leth 240812
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladebananen op een stokje als versnapering te bereiden
Pel de bananen en snijd ze eventueel een beetje bij.
Steek de stokjes erin en leg ze op een met bakpapier beklede plaat of schaal.
Een siliconen bakmatje kan ook.
Dek ze af met vershoudfolie en zet in de vriezer.
Haal de bananen eruit als ze hard geworden zijn, (duurt meestal een halfuurtje of minder).
Smelt de chocolade tot een zacht geheel en roer goed door.
Dip de bananen in de warme chocolade en laat het teveel aan chocolade eraf druipen.
Rol ze in de gehakte pindanoten en leg terug op het bakpapier.
Koel in de koelkast, tenminste een paar uur.
En dan, genieten maar!
Steek de stokjes erin en leg ze op een met bakpapier beklede plaat of schaal.
Een siliconen bakmatje kan ook.
Dek ze af met vershoudfolie en zet in de vriezer.
Haal de bananen eruit als ze hard geworden zijn, (duurt meestal een halfuurtje of minder).
Smelt de chocolade tot een zacht geheel en roer goed door.
Dip de bananen in de warme chocolade en laat het teveel aan chocolade eraf druipen.
Rol ze in de gehakte pindanoten en leg terug op het bakpapier.
Koel in de koelkast, tenminste een paar uur.
En dan, genieten maar!
brinkie1970 zegt:
Ik heb helaas geen foto of filmpje van de chocolade bananen op een stokje.
Groet,
Sascha