Recept
« Terug naar recepten
Chocoladefondue
PT15M
Chocoladefondue
Een heerlijk chocoladefondue recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladefondue te bereiden
rooster de noten in een droge koekenpan 3 minuten en laat ze afkoelen.Schil de peren,snijd ze in de lengte in 6 stukken en besprenkel ze met citroensap.Verwarm de chocolade au bain marie.Roer de kardemom door de gesmolten chocolade.Doe de chocolade in een schaaltje.Serveer de noten,stukken peer en druiven op een apart bord,om aan tafel in de chocolade te dippen.
cisnarf zegt:
"Geen kardemon?Geen probleem!
Gebruik in plaats van een theelepel kardemon een halve theelepel kaneel en een kwart theelepel nootmuskaat".
Dit vind ik wel een handige tip
:)