Recept
« Terug naar recepten
Chocoladehart
PT30M
Chocoladehart
Een heerlijk chocoladehart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladehart te bereiden
Knip een hart van papier.Smelt de reep au bain marie.Haal het pannetje van het vuur en roer het een beetje koud.Breek de cornflakes klein en meng het door de chocolade.Voeg zoveel toe dat de chocolade uiteindelijk de cornflakes bij elkaar houdt.Roer goed door tot het een plakkerig geheel wordt.Schep de pasta op de hart vorm en verdeel gelijkmatig.Plaats de bonbons er netjes op en zet ze eventueel vast met een beetje warme chocolade.Maak je creatie af met een mooie bloem van marsepein.Laat je eigen fantasie de vrije loop.
Melany zegt: