Ik maak deze koekjes veel voor mijn nichtjes.
Deze zijn dan heel snel op.
Recept
« Terug naar recepten
Chocoladekoekjes met stukjes
PT60M
Chocoladekoekjes met stukjes
Een heerlijk chocoladekoekjes met stukjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocoladekoekjes met stukjes te bereiden
- Meng de bloem, de suiker en het amandelpoeder.
- Voeg de boter er beetje bij beetje aan toe.
- Voeg er de eieren en de zaadjes van de vanillestokjes aan toe.
- Voeg de chocoladestukjes toe.
- Meng alles goed.
- Laat het koekjesdeeg 45 minuten rusten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 175°C en bak ze af ( 20 min.) .
- Voeg de boter er beetje bij beetje aan toe.
- Voeg er de eieren en de zaadjes van de vanillestokjes aan toe.
- Voeg de chocoladestukjes toe.
- Meng alles goed.
- Laat het koekjesdeeg 45 minuten rusten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 175°C en bak ze af ( 20 min.) .
Mijn kookverhaal (Yana Moudens)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
annekoken zegt:
yana moudens zegt:
Ik hoop dat hiermee alle vragen zijn opgelost.
Groetjes yana
lekkerbekske zegt:
Hoe worden de koekjes gevormd? Kunnen ze gespoten worden, of moeten ze gerold en/of gesneden worden?
Dit recept lijkt me wel lekkerder dan wat we in Canada gebruiken in wat we hier 'chocolate chip cookies' noemen, want hier komen er geen gemalen amandelen in en wordt de helft van de suiker vervangen door bruine basterd suiker. Wel gebruiken we er hier eieren in.
Celine zegt: