Recept
« Terug naar recepten
Chocoladetaart met gember
PT40M
Chocoladetaart met gember
Een heerlijk chocoladetaart met gember recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladetaart met gember te bereiden
Maak de koekjes fijn met de mixer. Smelt de chocolade samen met de boter en doe het mengsel bij de koekjes. Voeg er de gesneden gemberblokjes aan toe. Roer alles goed om.
Bekleed een springvorm met plasticfolie en stort er het mengsel in. Druk de bodem goed aan.
Warm de room op en smelt er de 400 g chocolade in. Voeg het gembersap toe en laat afkoelen.
Schenk het mengsel op de taartbodem en laat 12 uur afgedekt koelen in de koelkast.
Bekleed een springvorm met plasticfolie en stort er het mengsel in. Druk de bodem goed aan.
Warm de room op en smelt er de 400 g chocolade in. Voeg het gembersap toe en laat afkoelen.
Schenk het mengsel op de taartbodem en laat 12 uur afgedekt koelen in de koelkast.