Recept
« Terug naar recepten
Amersfoorts turksbrood gevuld op zijn Belgisch
PT10M
Amersfoorts turksbrood gevuld op zijn Belgisch
Een heerlijk amersfoorts turksbrood gevuld op zijn belgisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amersfoorts turksbrood gevuld op zijn Belgisch te bereiden
Kippenfilets in blokjes snijden.
Paprika's in ringen snijden.
Komkommers in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Look zeer fijn snijden.
Wok de kippenblokjes halfgaar voeg groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Als laatste de blaadjes basilicum, 2 eetlepels pickels en tomaatjes toevoegen.
Warm het brood even op onder de grill, smeer in met pickels en beleg met ijsberg en de groeten-kip mengeling.
Werk af met verse basilicum.
Paprika's in ringen snijden.
Komkommers in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Look zeer fijn snijden.
Wok de kippenblokjes halfgaar voeg groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Als laatste de blaadjes basilicum, 2 eetlepels pickels en tomaatjes toevoegen.
Warm het brood even op onder de grill, smeer in met pickels en beleg met ijsberg en de groeten-kip mengeling.
Werk af met verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.