Recept
« Terug naar recepten
Chocoladetaart
PT50M
Chocoladetaart
Een heerlijk chocoladetaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anneke De Vries
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
56
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladetaart te bereiden
Je stopt de suiker, de eieren en de boter met de cacoa en de tarwebloem in een kom, en je mixt het tot een glad beslag.
Stop het beslag in een taartvorm en bak het ongeveer op 175graden in een elektrische oven. (heteluchtoven:165graden)
Laat de taart 10 minuten afkoelen.
Verwarm het glazuur en verspreid het over de taart. Ten slotte strooi je de chocoladecrispies eroverheen. Eventjes in de koelkast hard laten worden en voila.
Eet smakelijk
Stop het beslag in een taartvorm en bak het ongeveer op 175graden in een elektrische oven. (heteluchtoven:165graden)
Laat de taart 10 minuten afkoelen.
Verwarm het glazuur en verspreid het over de taart. Ten slotte strooi je de chocoladecrispies eroverheen. Eventjes in de koelkast hard laten worden en voila.
Eet smakelijk
silvana bosma zegt:
Bvd