KookJij

Chocoladewafels

Een heerlijk chocoladewafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8st personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Tony Le Duc
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladewafels te bereiden

Snij een vel kant-en-klaar bladerdeeg in repen van 1 bij 10 cm. neem een met bakpapier beklede bakplaat en schik er de repen op in een wafelvorm. Druk de kruispunten goed aan. Bestrijk ze met losgeklopte eierdooier en bestrooi met de suiker.
Bak in 25 minuten krokant bruin in een oven van 180°C. Laat afkoelen op een rooster. Smelt de chocolade in een warmwaterbad en lepel in diagonale strepen over de wafels. Laat 10 minuten opstijven in de ijskast en serveer.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst