Klik op foto om te vergroten.
Deze worstenbroodjes werden bereid voor 5 pers / 2 per persoon. De overige werden in de diepvries niet gebakken bewaard voor een volgende gelegenheid.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: Kerst worstenbroodjes 2012
PT35M
Hapje: Kerst worstenbroodjes 2012
Een heerlijk hapje: kerst worstenbroodjes 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
..... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: Kerst worstenbroodjes 2012 te bereiden
Gehakt mengen met het eike, chapelure, mosterd en kruiden.
Neem een spuitzak zonder spuitmondje en vul deze met gehakt.
Het bladerdeeg in reepjes snijden van 5 cm op 5 cm spuit het gehakt op het bladerdeeg en beleg met de uitgelekte zilverajuintjes. Bestrijk de zijkanten met het opgeklopt ei en vouw toe.
Snij de rolletjes in schijven leg op bakpapier in een ovenschaal en besmeer met het opgeklopt eigeel . Een deel van de rolletjes bestrooien met b.v. currypoeder, de andere met paprikapoeder enz....
Zorg wel dat de naad van het deeg vanonder op de bakplaat ligt.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 180 gr gedurende 30 à 35 min.
Serveer zeer warm.
Neem een spuitzak zonder spuitmondje en vul deze met gehakt.
Het bladerdeeg in reepjes snijden van 5 cm op 5 cm spuit het gehakt op het bladerdeeg en beleg met de uitgelekte zilverajuintjes. Bestrijk de zijkanten met het opgeklopt ei en vouw toe.
Snij de rolletjes in schijven leg op bakpapier in een ovenschaal en besmeer met het opgeklopt eigeel . Een deel van de rolletjes bestrooien met b.v. currypoeder, de andere met paprikapoeder enz....
Zorg wel dat de naad van het deeg vanonder op de bakplaat ligt.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 180 gr gedurende 30 à 35 min.
Serveer zeer warm.