Recept
« Terug naar recepten
Balletjes in een romig sausje
PT45M
Balletjes in een romig sausje
Een heerlijk balletjes in een romig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Balletjes in een romig sausje te bereiden
Gehakt mengen met het ei, chapelure en kruiden vanalles een mespuntje om te beginnen.
Maak balletjes en bak deze even aan in boter en olijfolie.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie en kruid naar smaak.
Voeg de balletjes toe, room en kaas.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer dit gerecht zeer warm met pasta, rijst of aardappelen.
Maak balletjes en bak deze even aan in boter en olijfolie.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie en kruid naar smaak.
Voeg de balletjes toe, room en kaas.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer dit gerecht zeer warm met pasta, rijst of aardappelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt: