Recept
« Terug naar recepten
Chop Suey in bamboe
PT30M
Chop Suey in bamboe
Een heerlijk chop suey in bamboe recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
varkensvlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chop Suey in bamboe te bereiden
1. Kook de vermicelli gaar in licht gezouten water.
2. Maak de groenten schoon. Halveer de champignons. En snij bamboescheuten en prei in fijne reepjes.
3. Verdeel het vlees in kleine blokjes.
4. Geef daarna deze ingrediënten enkele minuten de tijd om knapperig gaar te stoven in hete olie.
5. Roer daarna sojasaus, gember, sherry en het bindmiddel door de olie. Breng indien nodig op smaak met een snuifje zout.
6. Meng nu alle ingrediënten en de saus in een dienschotel en laat het geheel eventjes trekken.
2. Maak de groenten schoon. Halveer de champignons. En snij bamboescheuten en prei in fijne reepjes.
3. Verdeel het vlees in kleine blokjes.
4. Geef daarna deze ingrediënten enkele minuten de tijd om knapperig gaar te stoven in hete olie.
5. Roer daarna sojasaus, gember, sherry en het bindmiddel door de olie. Breng indien nodig op smaak met een snuifje zout.
6. Meng nu alle ingrediënten en de saus in een dienschotel en laat het geheel eventjes trekken.