Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta brood met pijnboompitten en ...
PT195M
Ciabatta brood met pijnboompitten en ...
Een heerlijk ciabatta brood met pijnboompitten en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
195 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta brood met pijnboompitten en ... te bereiden
Heel gemakkelijk zelf te bereiden brood .
Volg de bereiding zoals op de verpakking staat vermeld. Voeg nog extra de pijnboompitten toe de zes granen mengeling en de scheut olijfolie.
Laat nu de broodautomaat zijn werk maar doen.
Volg de bereiding zoals op de verpakking staat vermeld. Voeg nog extra de pijnboompitten toe de zes granen mengeling en de scheut olijfolie.
Laat nu de broodautomaat zijn werk maar doen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Overheerlijk...een vers gebakken brood...en nu maar boterhammekes eten.