Recept
« Terug naar recepten
Brood met een Italiaans tintje.
PT195M
Brood met een Italiaans tintje.
Een heerlijk brood met een italiaans tintje. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
195 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood met een Italiaans tintje. te bereiden
Heel gemakkelijk zelf te bereiden brood .
Volg de bereiding zoals op de verpakking staat vermeld. Voeg nog extra de hierboven vermelde ingredienten bij en een scheut olijfolie.
Laat nu de broodautomaat zijn werk maar doen.
Volg de bereiding zoals op de verpakking staat vermeld. Voeg nog extra de hierboven vermelde ingredienten bij en een scheut olijfolie.
Laat nu de broodautomaat zijn werk maar doen.
derbyke zegt: