Recept
« Terug naar recepten
Lamshaasje met taglioline al tartufo en ...
PT15M
Lamshaasje met taglioline al tartufo en ...
Een heerlijk lamshaasje met taglioline al tartufo en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamshaasje met taglioline al tartufo en ... te bereiden
Kook de pasta in licht gezouten water beetgaar.
Eekhoorntjesbrood,oesterzwammen,cantharels en kastanje paddestoelen grof snijden evenzeer de ajuin ,dit alles aanstoven en kruiden in boter.Voeg de room en rode porto toe laat even inkoken.
Grill de lamshaasjes rondom +-/ 6min bruin .Warm de asperges even op en kruid goed met gemalen peper.
Dreseer op bord en werk af met lookboter en rucola.
Eekhoorntjesbrood,oesterzwammen,cantharels en kastanje paddestoelen grof snijden evenzeer de ajuin ,dit alles aanstoven en kruiden in boter.Voeg de room en rode porto toe laat even inkoken.
Grill de lamshaasjes rondom +-/ 6min bruin .Warm de asperges even op en kruid goed met gemalen peper.
Dreseer op bord en werk af met lookboter en rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Zou dit feestelijk genoeg zijn voor de Kerst. Gewoon even uit getest...voor een vijf gangen menu ...wie weet.