Recept
« Terug naar recepten
Maultachen
PT30M
Maultachen
Een heerlijk maultachen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maultachen te bereiden
Kook de maultachen in kokend water +/- 15 min.
Wok de groenten in olijfolie samen met de boven vernoemde kruiden.
Voor de saus: look zeer fijn snijden evenzeer de ajuin, stoof deze even aan in boter. Voeg de tomatenblokjes toe en kokosmelk, kruid evenzeer goed met de boven vermelde kruiden. Laat de saus even indikken.
Snij de maultachen in de helft.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.
Wok de groenten in olijfolie samen met de boven vernoemde kruiden.
Voor de saus: look zeer fijn snijden evenzeer de ajuin, stoof deze even aan in boter. Voeg de tomatenblokjes toe en kokosmelk, kruid evenzeer goed met de boven vermelde kruiden. Laat de saus even indikken.
Snij de maultachen in de helft.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.