KookJij

Maultachen

Een heerlijk maultachen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maultachen te bereiden

Kook de maultachen in kokend water +/- 15 min.
Wok de groenten in olijfolie samen met de boven vernoemde kruiden.
Voor de saus: look zeer fijn snijden evenzeer de ajuin, stoof deze even aan in boter. Voeg de tomatenblokjes toe en kokosmelk, kruid evenzeer goed met de boven vermelde kruiden. Laat de saus even indikken.
Snij de maultachen in de helft.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst