Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta met olijven en mozzarella
PT10M
Ciabatta met olijven en mozzarella
Een heerlijk ciabatta met olijven en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
691 kCal energie
30 Gram eiwit
30.5 Gram vet
63 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
30.5 Gram vet
63 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lekker doen week 32 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta met olijven en mozzarella te bereiden
Zet de oven op grillstand.
Snijd de ciabatta’s overlangs doormidden, zodat u 4 lange delen hebt. Snijd de tomaten in kleine blokjes en verwijder de zaadjes.
Snijd de zwarte en de groene olijven in schijfjes en doe hetzelfde met de mozzarella.
Beleg de 4 ciabattadelen met de tomaat, olijvenschijfjes en de mozzarella.
Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden en de peper en besprenkel de belegde broodjes ermee.
Laat de belegde ciabatta onder de grill liggen tot de mozzarella gesmolten is.
Snijd de ciabatta’s overlangs doormidden, zodat u 4 lange delen hebt. Snijd de tomaten in kleine blokjes en verwijder de zaadjes.
Snijd de zwarte en de groene olijven in schijfjes en doe hetzelfde met de mozzarella.
Beleg de 4 ciabattadelen met de tomaat, olijvenschijfjes en de mozzarella.
Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden en de peper en besprenkel de belegde broodjes ermee.
Laat de belegde ciabatta onder de grill liggen tot de mozzarella gesmolten is.