Recept
« Terug naar recepten
Citroen-passievruchten-syllabub met rode vruchten
PT100M
Citroen-passievruchten-syllabub met rode vruchten
Een heerlijk citroen-passievruchten-syllabub met rode vruchten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
engelse keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroen-passievruchten-syllabub met rode vruchten te bereiden
Meng de schil, het sap, de suiker en witte wijn in een kan en laat alles 10 min. staan. Snijd de passievruchten doormidden en zeef de pulp om de pitjes te verwijderen. Voeg de helft van de passievruchtenpulp toe aan het citroenmengsel. Klop de room met een mixer tot zachte pieken. Voeg de citroen-passievruchtsiroop langzaam toe tot alle siroop is toegevoegd (het mengsel is zo dik als zacht geklopte room). Voeg de resterende passievruchtenpulp toe, dek het mengsel af en zet het 1 uur in de koelkast.
Meng de bosbessen, frambozen en poedersuiker in een schaal van 2,5-3 liter
Schep het roommengsel erop, garneer het met aardbeien, bestuif het met poedersuiker en serveer het meteen
Meng de bosbessen, frambozen en poedersuiker in een schaal van 2,5-3 liter
Schep het roommengsel erop, garneer het met aardbeien, bestuif het met poedersuiker en serveer het meteen