KookJij

Citroensorbet

Een heerlijk citroensorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - ijs
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Citroensorbet te bereiden

Los op het vuur de suiker in het water op.
Voeg van het vuur af, de voorgeweekte en uitgeknepen gelatineblaadje en het citroensap toe.
Laat dit goed afkoelen en draai vervolgens in de sorbetiere tot ijs

Serveren:

Doe in een hoog voorgekoelde champagneglas een bolletje ijs en garneer af met een mintblaadje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst