Recept
« Terug naar recepten
Cocktail van tomaat, sinaasappel en ananas
PT20M
Cocktail van tomaat, sinaasappel en ananas
Een heerlijk cocktail van tomaat, sinaasappel en ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dranken - Cocktails
- > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
paule neyrat
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocktail van tomaat, sinaasappel en ananas te bereiden
Pel de tomaten, haal alle pitjes weg en mix het vruchtvlees. Doe het sap in een kom.
Pers het sap uit de sinaasappels en voeg het met het tomatensap.
Schil de ananas, snij ze in stukken en doe ze in de centrifuge.
Doe het ananassap ook in de kom, roer goed en bewaar koud.
Als u geen centrifuge heeft, neemt u niet gesuikerd ananassap.
Pers het sap uit de sinaasappels en voeg het met het tomatensap.
Schil de ananas, snij ze in stukken en doe ze in de centrifuge.
Doe het ananassap ook in de kom, roer goed en bewaar koud.
Als u geen centrifuge heeft, neemt u niet gesuikerd ananassap.