Klik op foto om te vergroten.
Couscous tricolour werd hierbij geserveerd.
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gevulde tomaat met couscous en kabeljauw
PT35M
Dagschotel: gevulde tomaat met couscous en kabeljauw
Tomaatje gevuld met groenten een heerlijk stukje kabeljauw en couscous erbij meer hoeft dat niet te zijn.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gevulde tomaat met couscous en kabeljauw te bereiden
- Kabeljauw kruiden met komijn, koriander, anijs, kaneel en chilipoeder doe deze in een plastiek zak en bestuif met bloem.
- Tomaatjes het hoedje verwijderen en het vruchtvlees verwijderen. Deze onder grill opwarmen.
- Snij de groenten in jullienne en wok deze beetgaar.
- Bak de vis gaar in boter.
- Couscous met de hete visbouillon laten zwellen.
- Vul de tomaatjes met de groentenmengeling. Couscous in een uitsteekvorm doen, serveer de couscous op bord verwijder voorzichtig de vorm. Een deel van de groenten erbij serveren en plaats de gevulde tomaat erop. Serveer de gebakken vis erbij.